Billedlotteri

Empati er evnen til at kunne leve sig ind i en andens situation og forstå, hvordan denne anden har det.

Ideen bag spillet er, at man kan træne empati, hvor der er mangel på samme. Dette billedlotteri er en mulighed ud af mange, og kan stå alene eller bringes ind i en større sammenhæng om emnet.

Spillet er tænkt til brug for børn eller voksne, der har svært ved at læse, og udtrykke andres og egne udtryk for følelser i ansigtet, og kropssprog i øvrigt.

Spillet forløber som et normalt billedlotteri. Blot skal den der giver brikker, se sig selv i spejlet. Skal nu vise med sit eget ansigt, hvilken brik der skal gættes.

Der tales under spillet om de forskellige udtryk: Hvornår ser man sådan ud? Hvordan har man det når man ser sådan ud? Kan du huske hvornår du sidst så sådan ud? Og lignende.

Når man skiftes til at være den der viser en brik, vil alle være færdige på samme tid. Spillet kan du selv lave ved at downloade filen, printe og evt. laminere plade og brikker: 1 spilleplade og 12 brikker. Laminer disse og gå i gang. Du kan udvide med lige så mange sæt som du vil, kopier/print evt. på forskellige farver papir.

Hent billedlotteriets plade og brikker her

God fornøjelse.