Om forfatteren

Forfatteren til bogen

Christelle blev født i Frankrig i 1975, og fik sin grad som elektronik- og softwareingeniør i 1997. Efter at have arbejdet i Frankrig og England i 5 år, flyttede Christelle og hendes mand til New Zealand, et land der indeholdt alt det de ledte efter. De slog sig ned i Christchurch i 2002, og blev new zealandske statsborgere i 2006. I midten af 2008 stoppede Christelle som softwareingeniør, for at kunne hellige sig sine 3 børn, Nanna, Elise og Johann, samt skrive om mad. Udover at være prisvindende forfatter, er hun også madskribent for forskellige udgivelser, og laver sin egen madstyling. Hun holder sig i form med daglige cykel- og svømmeture.

Siden hun var ung, har Christelle gået meget op i at bage og stege til sin familie og venner. Hun giver sin mor æren for den store madpassion, som i hendes øjne er den bedste kok nogensinde. Christelle elsker at eksperimentere i køkkenet, og ynder at lave nye retter. Alligevel er hendes tilgang til madlavning at det skal være nede på jorden, og hendes opskrifter kan laves af alle huskokke.

Hendes første bog, Simply Irresistible French Desserts, var en prisvindende samling af hendes yndlingsdesserter. French Fare vandt en pris for ’Bedste Franske Køkken’-kogebog. Ved Gourmand World Cookbook Awards, hvor Passion Chocolat fik en pris i kategorien ’Bedste Chokolade’-kogebog ved samme lejlighed. En Frisk Start er Christelles fjerde kogebog, og afspejler hendes fokus på rollen som mor, og for at give hendes børn smag for en sund livsstil og nærende mad fra en tidlig alder. Det er også Christelles første bog udgivet på dansk.


Se yderligere på www.christelle-leru.com