Grillerier

Grillbogen.jpg
Vejl. udsalgspris: kr. 199,-
ISBN: 978-87-992835-8-3
greendot.png På lager - bestil

Resumé

Kristian Kjær giver spændende og velsmagende forslag til grillmad. Her er opskrifter til nybegyndere såvel som til øvede. Enkle, men også mere raffinerede, som kræver lidt tid.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Om bogen

Her er en grillbog, som virkelig er overskuelig. Man får et „puf“ – man udfordres til fornyelser. Man begejstres over de lækre opskrifter og får lyst til at grille – på terrassen – på altanen – på udflugten – i familien og med venner og gæster.
Her er opskrifter til nybegyndere såvel som til øvede.
Enkle, men også mere raffinerede, som kræver lidt tid.
Nogle af retterne og deres tilbehør kan forberedes, inden gæsterne kommer – men husk, at også grillmad kræver gode råvarer.

Baggrunden for grill-kokkeskolerne

Nogle gange er det skæbnens underfundigheder, der bestemmer. Mere end 30 grillkurser – mest for mænd – er det blevet til siden Peter Elmelund fra Hårby Tømmerhandel lovede en journalist, at det næste tiltag ville være en kokkeskole med grill. Det skulle være et supplement til hans happening med at tænde grille op i tømmerhandlen og servere kyllinger og pølser. At det var kokken Kristian Kjær han tyede til, skulle vise sig at være en rigtig god idé. Kristian var efter lidt betænkningstid med på idéen. Sammen giver mange lyst og mod på at bruge grillen til mere end pølser og kylling på dåse. Smagen og den aroma grillen tilfører maden er en fornøjelse, der giver grill-entusiaster lyst til at grille hele året.