Bogens kok





Christian Bind:

Christian Bind er født i Scherwiller i Frankrig den 19. oktober 1956.



Uddannet kok fra Auberge de l’Ill - 3 stjerner i Michelin Guiden
1971-75 Bedste kokkelærling i Nordfrankrig
1975 Barrier i Tours - 3 stjerner i Michelin Guiden
1975 -1976 Militæret i Frankrig
1976 -1989 Falsled Kro, Sydfyn
1989 -1991 Chez Paul 1 stjerne i Michelin Guiden på et år
1991 - 2006 Hotel Fakkelgaarden, Kruså
Årets restaurant (2000)
Årets Bedste Bo og Spis adresse (2005)
April 2008: Åbnet egen restaurant: Restaurant Bind ved Kruså

Medlemskab og ordener:
Medlem af Chaine des Rotisseurs
Prix Culinaire International Pierre Tatlinger (1988)
Ordre du Mèrite Agricole (2004)

Publikationer:
Medforfatter til:
Fem kokkehuer (1997)
Vildt og sart/Wild und Zart (2003)
Friskfanget/Fangfrish (2003)
Fjer og næb/Feder und Schnabel (2006)