Restaurant Rudolf Mathis

RMforside.jpg
Vejl. udsalgspris: kr. 195,-
ISBN: 978-87-991485-3-0
greendot.png På lager - bestil

Resumé

Puk Lyskjær Larsen og Ursula Plato byder os inden for i deres fiskerestaurant Rudolf Mathis og giver i bogen et stort udvalg af de opskrifter, som har gjort restauranten kendt.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Om bogen

Bogen er fuld af inspirerende billeder og et stort udvalg af opskrifter på de retter, som har gjort restauranten kendt som en af de bedste i landet.

Desuden giver bogen et indblik i hverdagen på restauranten og blandt dens medarbejdere.

I tilgift får man talrige smukke fotos såvel fra byen, som fra den vidunderlige natur omkring Kerteminde. Bogen er klassisk og enkel i sin opsætning, og der er lagt stor vægt på det æstetiske. Billederne skal først og fremmest mætte øjet og inspirere til et godt måltid mad.

Puk Lyskjær Larsen, Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde, har tidligere udgivet “Fem kokkehuer” sammen med Jean-Louis Lieffroy, Christian Bind, Michel Michaud og Jens Peter Kolbeck.