Frisk start

path not found: billeder/books/frisk-start/
FreshStart_CoverDKweb.jpg
Vejl. udsalgspris: kr. 149,-
ISBN: 978-87-991485-6-1
reddot.png Udsolgt

En Frisk Start er Christelle Le Ru’s fjerde kogebog, og afspejler hendes fokus på rollen som mor, og for at give hendes børn smag for en sund livsstil og nærende mad fra en tidlig alder. Det er også Christelles første bog udgivet på dansk.

Om bogen

Kle·art har fået mulighed for at udgive Christelle Le Ru's børnebogsmad på dansk. Bogen giver overkommelige opskrifter til sunde børneretter. Derudover giver bogen gode ernæringsråd og tips til hvordan man lærer sit barn gode spisevaner.

"Lad være med at gå ind i nogle magtkampe over maden. Lad være med at bekymre dig, hvis dine børn en gang imellem går fra bordet med en halvfuld tallerken. Det kan jo være de virkeligt ikke er sultne, eller ikke har det godt. Når alt kommer til alt ved de hvornår deres maver er fulde, og skal nok fortælle dig hvis de vil have mere. Hvis man gør et stort nummer ud af situationen gør det kun tingene værre, da dine børn i så fald nok bliver endnu mere opsatte på ikke at spise deres mad. Undgå så vidt muligt at gøre mad til bestikkelse eller straf." (uddrag fra bogen).