Kongelige fristelser

kongeligFristelser.jpg
Vejl. udsalgspris: kr. 68,-
ISBN: 978-87-991485-8-5
greendot.png På lager - bestil

En af Danmarks unge talentfulde kokke udfordrer det danske frokostbord. I bogen giver han sit bud på fornyelse og inspiration af kendt og elsket smørrebrød.

Om bogen

En af Danmarks unge talentfulde kokke udfordrer det danske frokostbord. I bogen Kongelige fristelser leverer han sit bud på fornyelse af kendt og elsket smørrebrød og og giver inspiration til anretning.

Kristian Bjørsum giver det danske frokostbord et tiltrængt eftersyn i bogen: Kongelige fristelser - moderne dansk smørrebrød. Der er enkelte klassiske stykker, der bliver bevaret som de er, og andre der bliver forandret med en kreativitet - så de bliver kongelige fristelser for alle.”

Bogen er en efterfølger til "Mormors Mad – hverdagsretter fra det danske køkken – Tradition og fornyelse" hvor kendt hverdagsmad blev tvistet og fornyet og hvor "mormors" opskrifter samtidig var med.

Bogen indeholder 48 skønne retter til en god frokostbord og de kendte stykker smørrebrød er listet så frokosten både kan nydes med klassiske og fornyede retter. De er inddelt i fem kategorier og ledsaget af fem sentenser om de elementer der udgør det danske frokostbord: brødet · smør & fedt · tilbehøret · pynten · øl & snaps.