Livsmod og langsomhed

livsmod.jpg
Vejl. udsalgspris: kr. 168,-
ISBN: 978-87-992835-3-8
reddot.png Udsolgt

Vi lever i en tid med en forandringshastighed, som kun de færreste nå at følge med i. Bogen giver et mentalt kurbad så sjælens vinduer bliver modtagelige for åndens solskin. Udkommet i 3 oplag.

Om bogen

Tiden er tidens vigtigste emne


Vi lever i en tid, hvor alt er omskifteligt, flydende og foranderligt, og hvordan verden ser ud om ti år, vil kun de færreste give sig i kast med at forudse.
Kommunikationsvejene i cyberspace gør os uafhængige, giver ytringsfrihed og tankefrihed, men i slipstrømmen følger fordummelse og et larmende kaos af støj og ligegyldighed.
Vi bevæger os i høj fart i et hyperaktivt og stresset samfund. Men når krisen kradser, får vi nye øjne at se med. Denne bog er tænkt som en øjenåbner til alle dem, der føler, at tid er en mangelvare og som en vejviser til dem, der længes efter et meningsfyldt og autentisk liv.
Det er en forundringsbog for moderne højhastighedsmennesker, for hvem et svar rummer ordene quick, slow, flow. Læg tre gear i gearkassen i stedet for de to, som de fleste har i dag; quick og slow. Vi har brug for en ny tidskultur og en ny tidspolitik. Langsomhed er eneste vej frem. 
Bogen opfordrer læserne til at sætte en ny dagsorden; at sætte flow how over know how og at samle tid sammen til fordybelse. For uden fordybelse mister vi orienteringen. 
Bogen er illustreret med maritime billeder, fugle på træk og drivtømmerkunst med forundringsord. 


Bogen træner livsoptimismen, så livsmodet vokser og humørbarometret stiger. Nyd et mentalt kurbad så sjælens vinduer bliver modtagelige for åndens solskin.

Vinden er vendt! John Engelbrecht er foredragsholder, filosof og fremtidsforsker.