På stjernetæppet bag nathimlens hvælving

Front_Mikkelsmalerier.jpg
Vejl. udsalgspris: kr. 150,-
ISBN: 978-87-92750-12-9
reddot.png Udsolgt

Enhvert menneske har sit eget værd. I denne bog er dette illustreret med Mikkels tegninger og akvareller. Annemettes digte beskæftiger sig intenst og levende med en mors inderlige ønske om for alvor at få indsigt i den handicappede søns anderledes sind.

Om bogen

Enhver har sit eget værd

Mikkel Beck er 30 år. Han blev født med en kromosomfejl, der har været årsagen til, at han ikke udviklede sig som andre børn. Mikkel er med andre ord en handicappet ung mand, og netop i kraft af det en kilde til forundring, beundring, tanker og selvransagelse hos sine omgivelser. Mikkel har været et elsket centrum i hele sin lille familie gennem de forløbne 30 år – ikke mindst hos sin mor tekstilkunstner Annemette Beck.

De to udviklede tidligt et tæt kreativt samarbejde, og samværet med Mikkel har med Annemettes egne ord betydet, at Mikkel har lært hende mere om sig selv og om andre end noget andet menneske.

For Annemette Beck har indsigten i Mikkels sind og verden også betydet, at det for hende er blevet en livsopgave at vise, at handicappede medmennesker har en særlig mission over for de såkaldt normale, der her kan spejle sig i mennesker, der lever i en helt anden livsrytme fri for stress og på jagt efter prestige og statussymboler.

Mennesker som Mikkel har masser at bidrage med. Enhver har nemlig sit eget værd. I denne bog er dette illustreret med Mikkels tegninger og akvareller. Annemettes billedtæpper og hendes digte, der intenst og levende beskæftiger sig med en mors inderlige ønske om for alvor at få indsigt i den handicappede søns anderledes sind.


Helbindsbog 80 sider. Forord af Bertel Harder. Digte Annemette Beck og Akvareller Mikkel Beck.