Opslagstavlen

push-pin-red.png Tirsdag den 9. oktober 2018 var den islandske præsident på besøg på Sølyst Her fik han overrakt bogen om islandske købmænd og skydebrødre. Præsidenten blev vist rundt i skivemuseet og så den lille ophængning af islandske skydeskiver. Rigtig mange af navnene vandt genkendelse blandt de islandske gæsster. Mænd der har betydet noget for Island.
push-pin-red.png billeder/opslagstavlen/opslag/islands_president2018.jpg
push-pin-purple.png Torsdag den 8. januar 2015 på Fredensborg Slot
H.K.H. Prinsgemalen lagde rammer til en reception, hvor vinskribenter var inviteret til bogudgivelsen: Chateau de Cayx - regionen, slottet & vinen. Der blev signeret bøger og smagt på vin fra slottet og budt på fine canapeer. Flot og stemningsfyldt - her ses forfatter Olivier Lesenecal, Prinsgemalen, udgiver Lotte Hammeken og oversætter Kåre Vergmann.
push-pin-purple.png billeder/opslagstavlen/opslag/fredensborg_cayxbogen.jpg
push-pin-blue.png 150 året for Elvira Madigan - bogudgivelse på Tåsinge, hvor hun endte sit alt for korte liv. Interessen for hendes liv og affære med Sixten Sparre lever endnu.
push-pin-blue.png billeder/opslagstavlen/opslag/madiganrelease.jpg
push-pin-green.png “… en bog, som er relevant for alle, der interesserer sig bare en smule for USA - både som rejseland og som stormagt, der politisk og kulturelt har kolossal indflydelse på vores hverdag.”
Af Søren Thorup, Fynske Medier.
push-pin-green.png billeder/opslagstavlen/opslag/usa_book_7026.jpg